Hartelijk welkom op de OPTIDEE Homepage van
Petra Pellemans


produkte

OPTIDEE - uw partner voor exclusieve Optivezel Producten

Maak persoonlijk kennis met de nieuwste generatie optivezels. Ik ben zelfstandig Optidee adviseur. Optidee is de leider van alle aanbieders van optivezel producten in de directe verkoop. Bijzondere optivezelproducten op gebied van HOME WELLNESS en LIFESTYLE. Op moderne manier vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Met als resultaat een moderne optipluche OPTIVEZEL met een heerlijk draagcomfort.

Daarnaast zijn er ook de exclusieve artikelen uit ons beddengoed assortiment. Deze artikelen dragen bij in uw nachtrust. U slaapt beter, dieper en rustiger. Zo ontspant u beter van alle dagelijkse bezigheden en eventuele stress. U zult versteld staan als u onze OPTIVEZEL Wellness producten ervaart. Voor u en uw gezin kunt u stap voor stap een Wellness-oase creren met deze exclusieve artikelen uit ons beddengoed assortiment.

Mocht u meer willen weten over OPTIDEE en onze exclusieve Optivezel producten, neem dan contact met mij op. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden die OPTIDEE u biedt.Petra Pellemans
Kerkstraat 81
6031 CG Nederweert

Tel +31 6 224 876 17
Mail info@petrashairstyling.nl